AIR olie/ Geeft mij lucht om vrij te ademen

AIR olie/ Geeft mij lucht om vrij te ademen

Ervaren, ruiken en proeven van Etherische Oliën, ze ondersteunen onze gezondheid op allerlei manieren, weer terug naar de basis door het gebruik van kruiden/sappen/harsen etc in de vorm van 100% natuurlijke etherische oliën. Per slot van rekening is de basis van deze regulieren medicijnen ook gemaakt van diverse kruiden en sappen uit de natuur alleen zijn daar nog chemicaliën aan toegevoegd.

Ik raak er maar niet over uitgeschreven of uitgepraat.
Het gebruik hiervan is zo bijzonder dat ik het wel moet delen met jullie.
Zie hier een nieuwe blog van mij

AIR / Geeft mij lucht en verlichting via mijn neusslijmvliezen en benauwdheid.
Wat kunnen we allemaal nog meer met Air:

 • Air geeft je letterlijk lucht. Voel je je opgesloten of benauwd, doe een druppel Air in je handpalm, wrijf in je handen en maak een kommetje met je handen. Doe dat kommetje om je neus en adem een paar keer diep in. De rest van de olie kun je op je borst smeren of in je hals.
 • Het helpt tegen snurken, geeft je meer zuurstof en zorgt vaak voor een rustig slaap.
 • Heb je vaak last van ademhalingsproblemen doe standaard een rollertje met Air in je tas. Even rollen onder je voeten, op je borst, een stip op je neus of onder je neus en een grote kans dat je luchtwegen zich vrijer gaan voelen. Je kunt natuurlijk ook een flesje Air in je tas stoppen en de pure olie smeren. Voor kinderen is verdunnen zeker aan te bevelen.
 • Op warme dagen geeft Air in de diffuser verkoeling. Dit komt door de pepermunt, het is geen airco natuurlijk maar geeft je wel dat gevoel.
 • Stomen; Zit je neus helemaal verstopt, dan kun je een druppel Air in een kom of beker kokend water doen. Ga hier met je gezicht boven hangen, doe een theedoek over je hoofd (of vind je dit net als ik te benauwend dan laat je hem gewoon weg) en adem een paar keer heel diep in.
 • Heb je geen diffuser, maar wel een verkouden kind (of snurkende partner) doe een druppel Air op een zakdoekje en leg deze naast het kussen. Een druppel op het kussen of op de knuffel van je kind kan ook. Helpt om tijdens de nacht makkelijker te ademen.
 • Tijd om te sporten. Je kunt voor extra zuurstof tijdens het sporten Air gebruiken, is een perfect alternatief om het uiterste uit je oefeningen te halen. Doe een druppel in je handen, kommetje maken en inademen maar. Eventueel een druppel onder je neus (even verdunnen, want het is scherp) of op het puntje van je neus, smeer het op je longen en je zult zien dat je tijdens het sporten makkelijker adem kunt halen.
 • Tijdens het reizen, met bus, trein of vliegtuig is Air ook een welkome vriend. Even wat extra zuurstof tussen al die andere mensen. Zowel mentaal als fysiek zal je meer ruimte ervaren.
 • Heb je een lange werkdag en zit je hoofd vol met gedachten of mist, je kunt het even niet meer helder overzien. Air is een hele fijne olie om je hoofd weer leeg te maken. Je kunt een watje of geursteentje op je bureau leggen, een kleine diffuser meenemen naar kantoor of even een kommetje maken van je handen met daarin een druppel Air. Even flink ademhalen en de mist trekt weg.
 • Examen, een lange vergadering of vol aan de studie, zet eens een diffuser in de hoek met Air erin, voor de focus en concentratie.
 • Als je tijdens deze vergadering een mix meeneemt van de Air, Wild Orange en Frankincense zullen de hersenen nog langer fris blijven en zal de vergadering vast een stuk productiever zijn. Ook tijdens de studie is dit uiteraard een welke mix van olie.
 • Heb je een tiener/puber in huis, met een kamer vol met troep, was en wat er nog meer verstopt kan liggen in zo'n tienerhol. Zet de diffuser met Air in de kamer, het zal een stuk aangenamer gaan ruiken.
 • Heb je een huisdier, dan kun je woonkamer soms erg muf ruiken, Air zal de lucht weer lekker fris maken.
 • Stoppen met roken ? Air kan je kan helpen van deze nare gewoonte af te komen. Heb je drang naar een sigaret, maak het kommetje van je handen met een druppel Air erin en ademhalen maar. Ik ben benieuwd of dit je zal helpen? (Black Pepper olie is een goede aanvulling om te stoppen met roken).
 • Nog een leuke tip die ik tegenkwam voor de koude dagen, is een druppel Air op een warme kersenpitzak te doen. Aan je voeteneinde leggen of lekker tegen je aan en je luchtwegen zullen je dankbaar zijn.

Voor meer uitgebreide informatie of tips bezoek eens mijn website www.mikor-oil.nl en je kunt zelf zoeken waar je last van hebt (kwaaltjes) en je vind de juiste olie. Bestellen kan via mijn (info@mikor-oil.nl) of je kunt een eigen account aanmaken zodat je zelf je bestellingen kunt plaatsen, je krijgt hiermee ook nog eens standaard 25% korting op alle producten van DoTerra. Mooi meegenomen toch ?

Mikor-Oil (Essentiële oliën)

Mikor-Oil (Essentiële oliën)
Drentelaan
4926 GJ Lage Zwaluwe
tel: 0628816613
e-mail: info@mikor-oil.nl
Website: www.mikor-oil.nl
Openingstijden
Dinsdag:
14.00-16.00 uur
Woensdag:
14.00-16.00 uur
Vrijdag:
14.00-16.00 uur
Zaterdag:
10.00-12.00 uur

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven