Deze unieke On-Guard olie is onmisbaar in jouw Gezin (Antibacterieel)

Deze unieke On-Guard olie is onmisbaar in jouw Gezin (Antibacterieel)

Deze unieke On-Guard olie is onmisbaar in jouw Gezin (Antibacterieel)

Alle virussen in onze omgeving houden we met On Guard olie voor een groot gedeelte buiten de deur.
Wil je meer weten bezoek dan mijn website: www.mikor-oil.nl of neem contact met mij op via mail: info@mikor-oil.nl zodat ik je meer hierover kan vertellen.

Lees gauw verder waar deze On Guard olie allemaal voor in te zetten is?
Hou jij van heerlijke Kaneel geuren, die je doen denken aan de Herfst, dan is deze olie bestemd voor jou. Aangezien het voorlopig nog geen Lente wordt.
Deze blend bevat verschillende oliën, nl. wild orange schil, kruidnagel, kaneel, eucalyptus bladeren en rozemarijn bladeren en bloemen oliën.
Door deze unieke combinatie werkt deze olie ondersteunend en kan elke dag gebruikt worden om je immuunsysteem te ondersteunen.
Kan ingenomen worden, op je huid worden gesmeerd en verneveld in een diffuser.
De oliën in deze speciale samenstelling zijn onderzocht op hun sterk vermogen om schadelijke bacteriën, schimmels en virussen te doden. Deze blend kan worden gebruikt voor het reinigen en zuiveren van allerlei oppervlakken in het huishouden.

Ik noem On Guard altijd de beschermende ridders, die ons beschermen tegen de buitenwereld.


Waar kunnen we On Guard allemaal nog meer voor inzetten:

* Vooral in de maanden met de R is On Guard eigenlijk een dagelijkse verplichting. Onder je voeten, in je handpalm, op je buik of achter je oren, het maakt eigenlijk allemaal niet uit als je het maar smeert. Met On Guard verhoog je je weerstand dus je bent beter beschermd tegen de virussen en bacteriën die om zich heen grijpen tijdens de koude natte maanden.

* Ook in de diffuser is On Guard een welkome vriend. Misschien nu tijdens deze Herfstachtige dagen geeft het een warm, knus gevoel. Toch is het ook in deze periode verstandig om hem af en toe in de diffuser te doen, bijvoorbeeld in de nacht. Zo maak je de kamer schoon en terwijl je slaapt werk je gelijk aan je weerstand, hoe fijn is dat!

* On Guard Beadlets, zijn hele kleine softgels waarin 1/4 druppel olie al voldoende is om je weerstand op peil te houden. Wertk van binnenuit en ondersteund je immuumsysteem. Onmisbaar in je handtas !

* Ben je naar de sportschool geweest, op school, werk, waar ook, als je thuis na een bezoek aan een drukke plek is komt even een druppel On Guard in je handpalm, wrijven, kommetje maken van de handen en een paar keer flink inademen (Cuppen). Zo bescherm je jezelf en houd je je weerstand op pijl. Ik vind het altijd fijn om m'n handen daarna even in m'n nek te wrijven.

* Last van je keel? Een druppel On Guard met een druppel Lemon in een theelepeltje honing en je verwent je keel echt. Doe dit een paar keer per dag als je echt keelpijn hebt.

* Maak zelf je eigen antibacteriële handzeep. Als je de On Guard handfoam nog niet hebt, doe dan een paar druppels On Guard in je eigen handzeep om zo toch van de goede ontsmettende werking te kunnen profiteren.

* Voel je een griepje opkomen, On Guard samen met Frankincense, Lemon, Melaleuca in een veggiecap en je geeft je weerstand een enorme boost.

* Ben jij net als ik dol op chocolaatjes? Gewoon een reep chocolade au bain marie smelten, een beetje af laten koelen en dan een paar druppels On Guard toevoegen. Vervolgens giet je het in een leuke ijsvorm en je hebt zalige, weerstandsverhogende chocolaatjes.

* Heb je de On Guard tandpasta niet en heb je een beetje last van je tandvlees, dan kun je On Guard direct op je tandvlees masseren. Eventueel een druppel door je tandpasta doen (ik ben groot fan van de On Guard tandpasta, geen last van m'n tandvlees meer!). Je kunt ook gorgelen met de On Guard en een beetje water na het tandenpoetsen en tandenstoken.

* Wil je je tandenborstel even goed reinigen, zet hem een nachtje in een glas water met 2 druppels On Guard erin.

* In onze vuilnisbak ligt een kleisteentje met daarop een druppel On Guard om de geur een beetje onder controle te houden. Zeker met dit warme weer is dat prettig.

* Heb je de On Guard Cleaner nog niet, doe een paar druppels door je huidige schoonmaakmiddel om zo toch de profiteren van alle voordelen. Het ruikt echt zalig als je hiermee aan de poets gaat.

* Een schoonmaakspray met water en On Guard (schudden voor gebruik) is ideaal om even tussendoor de handvaten en deuren, aanrechtbladen en tafels mee schoon te maken. Geen bacterie zal hier blij van worden.

* In augustus komt de On Guard Spray in de shop, sprayflesje gebruiken bv na een toiletbezoek, ergens onderweg nog even extra je handen sprayen als je naar buiten loopt, geeft toch wel een “schoon” gevoel.

* Ik gebruik witte natuurazijn in plaats van wasverzachter, zo haal ik echt de laatste zeepresten uit m'n kleding maar maak ik ook m'n wasmachine goed schoon. Kalk krijgt zo echt geen kans. Heerlijk is het om naast de azijn een druppel On Guard in het wasverzachterbakje te doen. De was wordt extra schoon en ruikt zalig. 1 a 2 druppels in een vol bakje is voldoende.

* Wist je al dat er van de On Guard een hele lijn is, van handfoam tot tandpasta, zuigpastilles, beadlets & softgels, schoonmaakmiddel en wasmiddel. Deze zeep is werkelijk fantastisch ! Allemaal te gebruiken met dezelfde zalige geur en goede eigenschappen!

Te gebruiken o.a. bij

• versterken van het immuunsysteem
• oorontstekingen
• antibacterieel
• antiviraal
• antischimmel
• candida
• chronische vermoeidheid
• koortslip
• wratten
• blaasontsteking
• longontsteking
• keelpijn
• slecht ruikende adem
• griep
• hoest

Handfoam, is onmisbaar in je keuken of badkamer. Maar deze handfoam doet nog zoveel meer dan alleen je handen wassen.

  • Ik was er het fruit mee als we lekker met schil willen eten.

  • Vlekken uit je kleding of bank verdwijnen echt als sneeuw voor de zon.

  • Een pufje op een schoonmaakdoekje, en de tafel en aanrecht zijn weer super schoon!

Dit weliswaar simpel uitziende pompje is echt zo fijn. Alle handen en zoveel meer heerlijk schoon, en met de heerlijke kaneelgeur en werking van de ‘onguard’

Hoe werkt deze olie in op je emoties
Een krachtige blend ter bescherming van het immuunsysteem, die tegelijkertijd het innerlijke zelf sterk maakt en integriteit steunt. In het bijzonder het versterken van eigen grenzen in het zich laten gebruiken door andere mensen. Mensen die moeite hebben om nee te zeggen hebben hier baat bij. On guard steunt je dan. On guard helpt om voor jezelf op te komen.
Kan je helpen bij: onveilig voelen, ontvankelijkheid voor groepsdwang.

Mikor-Oil (Essentiële oliën)

Mikor-Oil (Essentiële oliën)
Drentelaan
4926 GJ Lage Zwaluwe
tel: 0628816613
e-mail: info@mikor-oil.nl
Website: www.mikor-oil.nl
Openingstijden
Dinsdag:
14.00-16.00 uur
Woensdag:
14.00-16.00 uur
Vrijdag:
14.00-16.00 uur
Zaterdag:
10.00-12.00 uur

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven