DR Bouw helpt u uw kliko's te verbergen met een fraaie houtconstructie

Zijn die klikobakken ook zo'n doorn in uw oog?

Gewoon afval, GFT-afval, oud papier... We kunnen tegenwoordig niet zonder klikobakken. Maar, moeten ze dan ook een doorn in uw oog zijn? Want zeg nu eerlijk, de klikobakken zijn niet de meest mooie accessoires in uw (voor)tuin. DR Bouw uit Wagenberg kan de kliko's voor u verbergen door bijvoorbeeld deze fraaie houtconstructie te maken.

Voor deze ombouw heeft DR Bouw gebruik gemaakt van Douglashout. Douglas staat erom bekend een lange levensduur te hebben en kan dus jaren mee. Het geheel is afgewerkt met zwarte scharnieren, handvatten en sluitingen, waardoor de ombouw een industriële uitstraling krijgt. Aan de onderkant heeft DR Bouw stelpoten bevestigd, zodat de constructie gelijkwaardig is afgesteld en tevens geventileerd wordt waardoor het hout niet zal gaan rotten.

Door het stevig bevestigen van een kettinkje, opent het deksel van de kliko wanneer de klep van de ombouw geopend wordt. U kunt direct uw afval in de kliko deponeren en de klep weer sluiten. Is het tijd om de kliko's aan straat te zetten, maakt u het kettinkje los en rijdt u de kliko's gemakkelijk uit de ombouw. 


 

Ook zo'n fraaie klikobakombouw in uw tuin of bent u benieuwd wat DR Bouw voor u kan betekenen?
Een verbouwing, aanbouw, dakkapel of een andere bouwgerelateerde uitdaging?
Neem gerust eens contact met ons op, wij denken met u mee.
U kunt ons bereiken via 06-13663751.

DR Bouw

DR Bouw
Wagenstraat 43
4845 CT Wagenberg
tel: 06-13663751
e-mail: bart_den_reijer@hotmail.com
Website: www.facebook.com/DRbouw1

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven