Het spelen met poppenkast poppen is ontzettend leuk en leerzaam!

Er is ruime keuze uit vrolijke en leerzame voorstellingen voor klassen en groepen. Iedereen geniet van de grappige en soms vertederende poppen in de poppenkast.

Nicolle speelt op scholen, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, maar geeft ook voorstellingen in haar eigen theater. Ze schrijft alles zelf, dus zijn de verhalen origineel en sluiten goed aan bij de belevingswereld en het niveau van de kinderen. Nicolle kan de verhalen aanpassen aan elk thema, helemaal op maat.


De voorstellingen
De kinderen worden gestimuleerd om interactief bezig te zijn tijdens de voorstellingen. Hieronder volgt een overzicht van diverse poppenkastspelen.

 • De TalentenVlinder
  De kinderen kennen De TalentenVlinder al uit het prentenboek. De vlinder vertelt aan kinderen wat je allemaal met je talenten kunt doen. natuurlijk luistert de vlinder vol aandacht als de kinderen over hun talenten en ervaringen vertellen.
 • Clowntje Kriebel

  Clowntje Kriebel is een grote handpop die de kinderen kennis laat maken met hun zintuigen en emoties. Hij wordt hierbij geholpen door de TalentenVlinder.
 • Creatief met Maartje
  Maartje laat kinderen zien en ervaren welke creatief talent ze hebben en wat voor leuke activiteiten je ermee kunt doen. Deze pop is er een uit een serie en werkt volgens de methode van de meervoudige intelligentie van Gardner (een Amerikaanse psycholoog).
 • De pestvogels
  Dit is een poppenkastspel over pesten. Hierin laten twee pestvogels zien hoe vervelend pesten kan zijn en wat voor gevolgen dat heeft. Kinderen kunnen door middel van de poppen voelen hoe het is om te pesten en gepest te worden. Dit poppenspel wordt aangevuld met originele werkbladen, kleurplaten en een dans.
 • Poppenkast met jaarvieringen

  Met Sinterklaas, Kerst, Pasen maar ook met het wisselen van de seizoenen zijn er poppenkasvoorstellingen die aansluiten bij deze thema’s .
 • Scholen, bedrijven en instellingen

  Natuurlijk is het mogelijk om een poppenkastvoorstelling te boeken bij ‘De TalentenVlinder’. Afhankelijk van de duur en de frequentie van de voorstellingen wordt er een prijsafspraak gemaakt.


Voorstellingen op aanvraag
Het is mogelijk een passende voorstelling in een bepaald thema te bestellen. In verband met de voorbereidingstijd gelieve dit minimaal 6 weken van te voren te reserveren.
 

Neem gerust eens vrijblijvend contact op met Nicolle voor meer informatie. 

De TalentenVlinder
Spoortstraat 32, Hooge Zwaluwe
06-13727823
info@talentenvlinder.nl

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven