Is een bouwkundige keuring noodzakelijk?

Een huis kopen brengt risico's met zich mee. Hoe zit het bijvoorbeeld met de kwaliteit van de kozijnen? Zijn er bouwkundige verbeterpunten?

Een bouwkundige keuring kan je uitkomst bieden.
Een bouwkundige keuring kan je een helder inzicht geven in wat je te wachten staat qua kosten. Of juist niet. Dat geeft je toch een goed gevoel.

Zitten er ook nadelen aan een bouwkundige keuring?
Je moet er rekening mee houden dat een bouwkundige keuring geld kost. Gemiddeld bedraagt dit circa € 400,00 voor een standaard woning. Is het een grotere woning, appartement of juist een klein huisje dan kunnen de kosten afwijken. Daarnaast moet je er ook rekening mee houden dat een bouwkundige niet "destructief" te werk gaat. Oftewel, hij sloopt niets. Dus als je flink gaat breken en je komt toch ergens houtworm tegen, dit zal hij niet kunnen waarnemen maar hooguit een opmerking maken dat het aanwezig zou kunnen zijn.


"Tip: kijk niet alleen naar de kosten van een bouwkundige keuring.
Want ook hier zijn veel prijsstunters actief die de kwantiteit boven de kwaliteit stellen.
Dan heb je er nog niets aan en is het zonde van je geld...
Kies dus bewust een bouwkundige"


Wat ons betreft is een bouwkundige keuring noodzakelijk als je een huis gaat kopen (ook bij jongere woningen kunnen veel zaken mis zijn). Als wij je mogen helpen als aankoopmakelaar, krijg je deze keuring helemaal gratis. Informeer ook eens vrijblijvend naar de combinatie van een taxatie & bouwkundige keuring samen.

Wij helpen je in ieder geval graag!


Bogaers Makelaardij - Ronnie Bogaers
06 - 27453524 (ook via WhatsApp!)
info@bogaersmakelaardij.nl
http://www.bogaersmakelaardij.nl

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven