Je kinderfeestje vieren in de sportzaal van De Zonzeel? Dat kan!


Een actief kinderfeestje vieren doe je natuurlijk in de sportzaal
van De Zonzeel in Hooge Zwaluwe!

Met je vriendjes en vriendinnetjes kom je bij De Zonzeel aan, waar jullie zelf een (fris)drankje mogen bestellen! Na het uitpakken van de cadeautjes, gaan de lichten uit en gaan jullie samen een film kijken. Een leuke, of misschien wel een spannende, jullie mogen zelf kiezen! 

Na de film openen de deuren van de sportzaal en mogen jullie helemaal zelf verzinnen wat je gaat doen! Speel je een spelletje, ga je apenkooien, misschien wel een wedstrijdje voetballen of speel je 'de vloer is lava'? Je mag van alle attributen gebruik maken.

Na het sporten en spelen staan er frietjes voor jullie klaar, met natuurlijk een snack naar keuze. Of eet jij soms liever pannenkoeken? Ook dat kan geregeld worden! Natuurlijk hoort een ijsje er ook bij en de jarige krijgt van De Zonzeel een cadeautje. 

Lijkt het je leuk om bij ons je feestje te komen vieren? Laat papa of mama, opa of oma, dan gerust eventjes bellen naar Paul om jouw verjaardagsfeestje te bespreken en reserveren, via 0168-482743.


Extra informatie, lekker belangrijk voor jouw papa of mama of begeleider:

  • De indeling van het kinderfeestje is vrij te bepalen. Wil je liever eerst spelen en daarna een film kijken, geen enkel probleem.
  • Er kan gedurende één uur gebruik gemaakt worden van de sportzaal. Er dient te allen tijde begeleiding aanwezig te zijn en entree geschiedt op eigen verantwoording.
  • Er kan gekozen worden uit alle soorten frisdrank. Let hierbij zelf goed op eventuele allergiën of geef deze van tevoren aan ons door.
  • U kiest of voor frietjes met een snack of voor het pannenkoek-arrangement. Vanzelfsprekend is het geen enkel probleem om voor één kind een alternatief klaar te maken. 
  • De kosten voor een kinderfeestje in De Zonzeel bedragen € 10,50 per kind en € 7,50 per volwassene. Volwassenen kunnen meespelen, krijgen ook een drankje bij binnenkomst en mogen natuurlijk ook aan tafel schuiven.
  • Het is ook mogelijk om diverse springkussens neer te zetten. Dit gebeurt in overleg met Jump Service Made. Neem hierover éérst contact op met De Zonzeel. 

Ontmoetingscentrum De Zonzeel

Ontmoetingscentrum De Zonzeel
Poolsestraat 13
4927 BD Hooge Zwaluwe
tel: 0168-482743
e-mail: pali.zonzeel@hetnet.nl
Website: https://www.facebook.com/pages/Ontmoetingscentrum-De-Zonzeel/1433551870193331?fref=ts
Openingstijden
Maandag:
13.30 - 17.00 uur / 19.00 - 24.00 uur
Dinsdag:
09.00 - 12.00 uur / 19.00 - 24.00 uur
Woensdag:
19.00 - 22.00 uur
Donderdag:
13.00 - 17.00 uur / 19.00 - 24.00 uur
Vrijdag:
Op reservering
Zaterdag:
Op reservering
Zondag:
Op reservering

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven