Jumbo's 7 Zekerheden

Gegarandeerd meer dan tevreden winkelen.

Jumbo doet er alles aan om je meer dan 100% tevreden te stellen. Dat doen we door ervoor te zorgen dat je bij ons alles kan vinden wat je nodig hebt, tegen de laagste prijs en met de beste service. Dat zeggen we niet alleen, we garanderen het ook met onze unieke 7 Zekerheden.

Je kan bij Jumbo elke dag rekenen op de volgende zekerheden:

 1. Euro's goedkoper
  Bij Jumbo betaal je de laagste prijs. Vaste prijs elders toch lager? Dan passen we de prijs aan en krijg je als dank het product gratis!
 2. Service met 'n glimlach
  Onze service gaat altijd net een stapje verder. In onze winkels en op onze Pick Up Points kun je altijd rekenen op onze persoonlijke service.3. Voor ál uw boodschappen
 3. Voor ál uw boodschappen
  Bij Jumbo hebben we het grootste supermarktassortiment. Mis je iets? Wij zorgen voor een alternatief of halen het product voor je in huis.
 4. Vers is ook écht vers
  Bij ons is vers gegarandeerd vers, we selecteren met zorg de allerbeste versproducten. Product met de datum van vandaag? Dan krijg je als dank voor de melding het product gratis mee.
 5. Vlot winkelen
  Snel en gemakkelijk boodschappen doen: dat verstaan wij onder vlot winkelen. In onze winkels, op Pick Up Points en natuurlijk online. In de winkel vierde wachtende in de rij? Boodschappen gratis!
 6. Niet tevreden? Geld terug
  Wij zijn pas tevreden als je meer dan tevreden bent. Toch niet helemaal tevreden? Dan krijg je een vervangend product of je geld terug.
 7. Uw wensen staan centraal
  We zijn nieuwsgierig naar je mening. Geef het aan ons door, zo kunnen we je nog beter van dienst zijn.


En dat gewoon bij uw Jumbo om de hoek!
Bij Jumbo Lage Zwaluwe staan we voor u klaar. Loop gerust eens de winkel aan de Pastoor van Hooijdonklaan binnen en beleef een hele nieuwe winkelervaring. 

 

*Uitzonderingen op het gratis verstrekken van producten

 • Geneesmiddelen, rookwaren, alcoholische dranken, plastic tasjes en zuigelingenvoeding (0-6 maanden) verstrekken we niet gratis vanwege wettelijke voorschriften.
 • Cadeau- en telefoonkaarten worden niet gratis verstrekt.
 • In geval van overmacht door een stroomstoring, automatiseringsstoring of een andersoortige, door de (online) winkel niet te voorziene calamiteit, vervallen de rechten die aan de 7 Zekerheden kunnen worden ontleend.

Jumbo Lage Zwaluwe

Jumbo Lage Zwaluwe
Pastoor van Hooijdonklaan 3
4926 CG Lage Zwaluwe
tel: 0168-372160
e-mail: 3110@jumbo.com
Website: www.jumbo.com
Openingstijden
Maandag:
08.00 - 20.00 uur
Dinsdag:
08.00 - 20.00 uur
Woensdag:
08.00 - 20.00 uur
Donderdag:
08.00 - 20.00 uur
Vrijdag:
08.00 - 20.00 uur
Zaterdag:
08.00 - 20.00 uur
Zondag:
10.00 - 18.00 uur

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven