Vrienden van de Zwaluwse Havenfeesten - Café De Thuishaven

Mogen wij ons even aan u voorstellen? 

Wij zijn Ed en Arja, vanaf juni 2018 de nieuwe gezichten van Café De Thuishaven in Lage Zwaluwe. Komend uit de regio Rotterdam, hebben we al meer dan 12 jaar een warme band met het dorp aan de Amer dankzij onze vaste ligplaats in de haven. Naast de activiteiten en festiviteiten in en rondom De Thuishaven, zul je Ed daarnaast ook vanaf juni tegen kunnen komen als nieuwe havenmeester. 

Degenen die ons al hebben ontmoet, zullen zich vast en zeker afvragen: 'Waarom een horecazaak?'. Ed komt vanuit de grafische wereld en Arja heeft jarenlang in de zorg gewerkt. We waren allebei wel toe aan een nieuwe uitdaging, toen De Thuishaven op ons pad kwam. We zijn benaderd voor het uitbaten van het gezellige, kleine café aan de haven en na goed overleg hebben we besloten om samen in het diepe te springen. 

Onze plannen
Op 1 juni 2018 zullen we officieel de sleutel in ontvangst nemen, waarna we de eerste week zullen gaan verbouwen. Dit wordt een hectische week, waar we hard voor aan de slag zullen gaan want op 9 juni 2018 organiseren we een Happy Hour: van 16.00 tot 17.00 uur alle consumpties voor maar € 1,00.

Het principe van De Thuishaven willen we merendeels hetzelfde houden: darters, vissers, een gezellig drankje en praatje aan de bar en het ruime terras vlak aan het water. Daarnaast starten we met een lunchroom waar iedereen kan genieten van lekkere, verse broodjes. Feesten en partijen zijn altijd bespreekbaar en voor grote groepen hebben we een tent beschikbaar die we aan het café kunnen zetten. Groepen tot wel 150 personen kunnen we dus gemakkelijk ontvangen. Inclusief drank en hapjes, op afkoop of op rekening; bespreek wat uw wensen zijn en wij doen ons uiterste best om van uw speciale gelegenheid een onvergetelijke dag te maken.  

Zwaluwse Havenfeesten
Ook tijdens de Zwaluwse Havenfeesten is De Thuishaven geopend en kunt u bij ons terecht voor onder andere het kinderdorp zoals u dat jarenlang gewend bent. Onder het genot van een drankje, hapje en gezellige muziek is daarnaast het terras geopend waar u onbezorgd kunt genieten terwijl uw kinderen zich uitleven. Op 23 en 24 juni 2018 bent u dus ook van harte welkom bij Café De Thuishaven.

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven