Vrienden van de Zwaluwse Havenfeesten - Crezée Watersport

Crezée Watersport

Begin jaren zeventig begonnen met botenstalling in de Onderstraat. Ruim 45 jaar later is botenstalling een onderdeel van een bedrijf dat naast een watersportwinkel in de buitenhaven en jachthaven onlangs camperplaatsen heeft toegevoegd.

Botenstalling

In het najaar worden de meeste boten uit het water gehaald voor winterstalling. Voor het merendeel van de mensen is deze handeling niet het leukste moment want dit betekent dat de zomer voorbij is en er voorlopig niet meer gevaren kan worden. Het grote klusproject kan dan beginnen. Het is wel een hele gezellige periode met alle klussende mensen.

Steeds meer mensen halen de boot tijdens de zomerperiode uit het water om te “knippen en scheren”. In het voor- en najaar zijn de temperatuur en vochtigheid vaak beter en gelijkmatiger dan in de winter dus is het ideaal om te schilderen.

Jachthaven

Het grootste gedeelte van de jachthaven ligt achter de keersluis met vaste brug en is dus minder geschikt voor zeilboten. De haven ligt precies tegenover de toegangspoort van de Biesbosch. Lage Zwaluwe, poort van Brabant en de Biesbosch, is de perfecte schakel tussen mens en natuur. Met 5 minuten varen kom je in één van de mooiste natuurgebieden van Nederland.

Watersportwinkel

De ruim gesorteerde winkel heeft een breed assortiment onderhoudsmiddelen, accessoires en overige boot artikelen. Verder worden er regelmatig workshops en lezingen gegeven op het gebied van o.a. touwsplitsen, schilderen en poetsen. Wil je op de hoogte gehouden worden van deze activiteiten? Mail ons dan: post@watersportservice.nl

Tankstation aan het water

Naast Euro95 wordt er bij het tankstation Diesel met Traxx verkocht. Traxx zorgt voor:

Minder uitstoot van CO2, NOx en fijnstof
Wie TRAXX Diesel gebruikt, verbruikt gemiddeld 3,7% minder brandstof. Dit houdt dus ook in dat u 3,7% minder CO2 uitstoot in vergelijking met reguliere diesel! Hoeveel CO2 reductie kunt u behalen met TRAXX Diesel? Reken het direct uit met onze calculator. Daarnaast heeft TRAXX Diesel ook een bewezen, positief effect op de uitstoot van schadelijke emissies zoals NOx en fijnstof. Deze emissies hebben invloed op de luchtkwaliteit en zijn dan ook uiterst belangrijk voor de gezondheid van medewerkers en omwonenden.

Voorkom bacterie in diesel
TRAXX Diesel zorgt er ook voor dat uw brandstof continu wordt beschermd wordt tegen bacterie in diesel. Diesel bevat van nature altijd (onschadelijke) microben zoals bacteriën. Onder bepaalde omstandigheden kunnen deze bacteriën echter razendsnel slijmslierten vormen. Het resultaat? Brandstoffilters vervangen, brandstoftank(s) reinigen en stilstand van uw wagenpark. Om die onkosten te voorkomen, bevat TRAXX Diesel altijd een preventieve bacteriebestrijder die voorkomt dat de bacteriën groeien en slijmslierten produceren. Zo wordt uw brandstof continu beschermd tegen bacterie in diesel en dus vervelende bacterieproblemen.

Camperplaatsen

Winter 2017-2018 zijn 13 camperplaatsen gerealiseerd met uitzicht op de jachthaven. Inmiddels hebben er al veel verschillende nationaliteiten met de camper overnacht. Deze camperplaatsen zijn voor een groter bereik ook aangemeld bij campercontact.

Kom met de Havenfeesten vooral een kijkje op de jachthaven nemen en geniet op zaterdagavond van de verlichte boten.

Crezée Watersport
www.crezeewatersport.nl
post@watersportservice.nl

Telefoon: 0168-482356
Bezoekadres: Biesboschweg 3, Lage Zwaluwe

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven