Vrienden van de Zwaluwse Havenfeesten - Gebr. de Leeuw

Gebr. de Leeuw is een goede vriend van de Zwaluwse Havenfeesten.

Standaard projecten, daar zijn wij goed in.
Speciale projecten, dat is onze specialiteit!

De Grond-, Weg- en Waterbouw is voor Gebr. de Leeuw al meer dan 39 jaar bekend terrein. In de loop der jaren hebben we ons ontwikkeld op het gebied van expertise, materieel en vakmanschap. Wij zetten problemen om in uitdagingen en zullen telkens weer met een frisse blik een passende oplossing vinden. Voor Gebr. de Leeuw staat het streven naar een perfect eindresultaat centraal. Doordat we zelf ons eigen personeel opleiden en materieel en oplossingen creëren, kunnen we dit streven realiseren. 

Wist u dat wij ook de exploitant zijn van veerdienst 't Leeuweveerke? Deze voet-fietsveer vaart vanaf Lage Zwaluwe naar de Jacominaplaat. Zo ontstaat een directe verbinding met Nationaal Park De Biesbosch. 't Leeuweveerke vaart volledig elektrisch middels accu's en zonnepanelen en is op 6 mei 2017 in de vaart genomen. We hebben diverse fiets- en wandelroutes die u gratis mee mag nemen.
Komt u gerust eens langs en vaar met 't Leeuweveerke naar De Biesbosch!

Wij zijn ook actief op Social Media!
Volg onze Facebookpagina's:

Bekijk ook eens onze uitgebreide profielpagina op KijkopDrimmelen voor contactgegevens, openingstijden en actuele berichtgeving via: https://kijkopdrimmelen.nl/aanbod/gebr-de-leeuw-bv.html

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven