Bogaers Makelaardij

 

Bogaers Makelaardij is úw specialist voor het aan- of verkopen van uw woning. Wij zijn actief en laagdrempelig makelaarskantoor en beschikken over een gedegen kennis van de woningmarkt in de gemeente Drimmelen en omstreken. Wij kennen onze klanten en hun wensen. Een huis is iets persoonlijks en moet u passen, dat begrijpen wij!

U heeft bij ons de keuze tussen uw huis zelf verkopen, of wij gaan u totaal ontzorgen. Een huis verkopen hoeft dus helemaal niet duur te zijn! Door ons grote netwerk en actieve aanpak zorgen wij voor de koper van uw huis!

Heeft u een leuke woning gevonden? Of zoekt u een woning? Wij helpen u graag als NVM aankoopmakelaar. Wij gaan de beste deal voor u sluiten en zorgen dat u uw droomhuis gaat kopen! 

Wij zijn aangesloten bij de NVM, een garantie voor kwaliteit en deskundigheid. Wij hebben vele contacten met hypotheekadviseurs in ons werkgebied. Hier werken wij graag mee samen en kunnen wij op deze manier u een totaaladvies bieden wanneer het gaat om de aan- of verkoop van een woning. Uw woning is onze, zorg! 

Ons motto is niet voor niets: Van Dromen naar Wonen: Wij Helpen Graag! 

Contact

Bogaers Makelaardij
Van den Houtstraat 19
4921 EW Made
tel: 0162-693434
e-mail: info@bogaersmakelaardij.nl
Website: www.bogaersmakelaardij.nl

 

Aanbieders

Leven & wonen

Eten & Drinken

Mode & Beauty

Vervoer & Mobiliteit

Sport & Ontspanning

Bedrijven & Diensten

Politiek

Zorg & Gemeenschap

Verenigingen & Instellingen

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven