Broere Meubelen

 

Broere Meubelen is al sinds jaar en dag Uw vertrouwde adres wanneer U op zoek bent naar voordelige meubels in diverse stijlen. Deze kunt U beslist bij ons vinden.

In onze winkel treft U een ruim aanbod van nieuwe, gebruikte en B-keuze meubelen aan. Door rechtstreekse inkoop kunnen wij onze prijzen laag houden, waar ook U van zult profiteren. Complete woonkamers zijn zeer voordelig geprijsd. Ook hebben we zeer voordelige bankstellen, bedden en matrassen.

Bent u een starter en wilt u zo goedkoop mogelijk uw woonkamer inrichten, maar verwacht u daarvoor wel kwaliteit en originaliteit terug te krijgen, dan is Broere Meubelen voor u het juiste adres. In de winkel hebben wij meestal ook aanbiedingen waarbij wij showroommodellen en B-keus meubelen voor een lage prijs verkopen.

Voor de Handelaar

Broere Meubelen heeft speciaal voor handelaren een groot assortiment donker eiken meubelen, bankstellen eiken met leder of stof, eethoeken met 4 of 6 stoelen, TV-meubelen, kaaskasten, salontafels, etc. etc. Al deze goederen zijn bij ons voorradig en hebben voor handelaren speciale condities!

Woningontruiming

Ook is Broere Meubelen het vertrouwde adres voor ontruiming van woningen. We werken vakkundig en leveren de ruimte bezemschoon op. Wij verzorgen woningontruiming bij:

  • Overlijden;
  • Faillissement;
  • Scheiding;
  • Emigratie;
  • Nalatenschap;
  • Woningontruiming met zorg.

De ontruiming van een woning gaat vaak gepaard met emoties, zeker wanneer er sprake is van overlijden of een faillissement. Onze medewerkers weten hoe ze u het beste van dienst kunnen zijn, want een ontruiming betekent ook zorgvuldig omgaan met kostbare spullen. Wij begrijpen dat uw spullen niet alleen materiële waarde, maar ook emotionele waarde hebben.

Contact

Broere Meubelen
Rozenbloemstraat 71
4921 KE Made
tel: 06 -51178676
e-mail: sellaviemade@gmail.com
Website: www.broere-meubelen.nl

Openingstijden

Maandag:
Gesloten
Dinsdag:
12.00 - 17.00 uur
Woensdag:
12.00 - 17.00 uur
Donderdag:
12.00 - 17.00 uur
Vrijdag:
09.30 - 17.00 uur
Zaterdag:
09.30 - 17.00 uur
Zondag:
Gesloten

 

Aanbieders

Leven & wonen

Eten & Drinken

Mode & Beauty

Vervoer & Mobiliteit

Sport & Ontspanning

Bedrijven & Diensten

Politiek

Zorg & Gemeenschap

Verenigingen & Instellingen

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven