Camping 't Weeltje

 

Van 1 maart tot 1 december is Camping 't Weeltje geopend, met in totaal 20 kampeerplaatsen, voor caravans en campers, en een extra tentenveld tussen de schapen en rondom de kikkerpoel. Kom heerlijk tot rust in het weidse polderlandschap en laat uw kinderen plezier maken in de natuur. Natuurlijk met alle benodigde faciliteiten voor een fijn verblijf.

Zo beschikt 't Weeltje over een sanitaire voorziening met twee douches, twee toiletten en een urinoir, goede elektra en voldoende parkeergelegenheid. Het is zelfs mogelijk om uw eigen boot(je) mee te nemen en op de camping te stallen. Vanuit de jachthaven van Lage Zwaluwe vaart u binnen 10 minuten rechtstreeks naar Nationaal Park De Biesbosch. Maar ook in het dorp Lage Zwaluwe is voldoende te beleven: in en bij de zwemplas aan de Lange Reeweg is het heerlijk vertoeven, de supermarkt Jumbo is er voor uw boodschappen en er zijn verschillende eetgelegenheden en cafeetjes. 

Bij Camping 't Weeltje geniet u van een fijn en rustiek verblijf, waarbij uw hond (aangelijnd) ook van harte welkom is. Beschikt u zelf niet over een caravan of camper? Geen probleem! Bij 't Weeltje kunt u een compleet ingerichte caravan huren, zodat u ook van een fijne vakantie kunt genieten. 

Benieuwd naar de camping? Kijk dan eens op onze vernieuwde website, waar tevens dronefoto's te vinden zijn. 

U kunt bij 't Weeltje ook terecht voor het wassen, knippen, scheren en plukken van uw hond, alsmede voor het knippen van de nagels. Voor het trimmen van uw hond kunt u een afspraak maken van maandag tot en met vrijdag, desgewenst ook 's avonds, en op zaterdag, op het telefoonnummer 06-44204902.

Contact

Camping 't Weeltje
Kruisstraat 39-A
4926 AG Lage Zwaluwe
tel: 06-44204902
Website: www.weeltje.nl

 

Aanbieders

Leven & wonen

Eten & Drinken

Mode & Beauty

Vervoer & Mobiliteit

Sport & Ontspanning

Bedrijven & Diensten

Politiek

Zorg & Gemeenschap

Verenigingen & Instellingen

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven