Massagepraktijk Helga Holthuizen

 

Wie is Helga Holthuizen?

Zij heeft haar opleiding tot natuurgeneeskundig therapeut in Amsterdam op de Academie voor Natuurgeneeskunde gevolgd. Dit was de start voor haar verdere loopbaan in de alternatieve gezondheidszorg. De opleiding bestond uit o.a. voedingsleer, fytotherapie en orthomoleculaire geneeskunde. Hiernaast heeft zij verschillende cursussen en workshops kunnen volgen met massages en behandelingen voor en bij vastenkuren. In 2010 heeft zij tevens de opleiding tot Cranio-Sacraal therapeut afgerond.

De verschillende massages die zij nu toepast, kunnen afgestemd worden op de cliënt. Naast de massages geeft zij ook begeleiding, op maat, bij vastenkuren.

Massagepraktijk Helga Holthuizen is lid van de NWP en NCSV, dit zijn beroepsverenigingen voor Natuurgeneeskundig en Cranio-Sacraal therapeuten. De consulten kunnen ingediend worden bij de zorgverzekering.

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat Helga Holthuizen voor u kan betekenen? Neem dan gerust eens contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking. 

Contact

Massagepraktijk Helga Holthuizen
Mathildastraat 5b
4901 HC Oosterhout
tel: 06-27563823
e-mail: helgaholthuizen@hetnet.nl
Website: www.massagepraktijkhelgaholthuizen.nl

Openingstijden

Maandag:
Telefonisch
Dinsdag:
Telefonisch
Woensdag:
9.00 tot 17.30 uur
Donderdag:
9.00 tot 17.30 uur
Vrijdag:
9.00 tot 17.30 uur
Zaterdag:
Telefonisch
Zondag:
Gesloten

 

Aanbieders

Leven & wonen

Eten & Drinken

Mode & Beauty

Vervoer & Mobiliteit

Sport & Ontspanning

Bedrijven & Diensten

Politiek

Zorg & Gemeenschap

Verenigingen & Instellingen

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven