MGC Events

 

MGC Events is een label van Mobile Golf Course en brengt de diverse diensten en activiteiten samen. Je kunt er terecht voor de diensten en activiteiten van Mobile Golf Course en Kickerprofs.

Moederbedrijf Mobile Golf Course houdt zich bezig met verkoop en verhuur van golfsimulatoren voor beurzen en congressen, zusje Kickerprofs organiseert tafelvoetbal events voor bedrijven en verhuurt voetbaltafels waaronder de XL lijn waar extreem grote voetbaltafels onder vallen.

Daarnaast zijn er uitbreidingen van activiteiten gaande. Eén van die uitbreidingen is het spelen van interactieve games op een smartphone of tablet. Deze games kunnen naar keuze onder begeleiding, maar ook zelfstandig worden gespeeld. De Biesbosch Sloepengame is nu beschikbaar. Speel de game met een huursloep of je eigen sloep/bootje. Ook de Breda City Tour is nu klaar. Zie onze aanbiedingen!

De website van MGCEvents komt binnenkort online, neem gerust alvast een kijkje op de websites www.mobilegolfcourse.nl en www.kickerprofs.nl 

Wil je meer informatie over MGC Events of de bijbehorende activiteiten?
Neem dan gerust eens contact met ons op!


Contact

MGC Events
Kerkstraat 41
4926 CV Lage Zwaluwe
tel: 0642967887
e-mail: info@mgcevents.nl

 

Aanbieders

Leven & wonen

Eten & Drinken

Mode & Beauty

Vervoer & Mobiliteit

Sport & Ontspanning

Bedrijven & Diensten

Politiek

Zorg & Gemeenschap

Verenigingen & Instellingen

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven