Wereldwinkel Made

Wil je iemand blij maken, of verrassen, of complimenteren? Geef een “Mooi Mens” kaartje.

Wereldwinkelweetje

De kaartjes hebben een bijzondere boodschap met een persoonlijke touch. Aan ieder kaartje hangt een klein bedeltje, waardoor het kaartje net iets bijzonderder wordt. Door het te geven maakt u iemand enorm blij, op de achterkant van het kaartje is ruimte voor een persoonlijke boodschap.                                                                                                                                  

Hippe kaartjes met leuke, grappige en lieve teksten, het is een mooie gedachte, om deze kaartjes te geven en op die manier iemand in het zonnetje te zetten, of iemand een hart onder de riem te steken, zonder dat diegene zich daar eigenlijk van bewust is. Het effect van een compliment is enorm groot. Je weet zelf soms niet hoe blij je iemand kunt maken met een simpel gebaar als een compliment. De insteek van de kaartjes is dus heel simpel. Geef eens wat vaker een compliment! Dat hoeft niet met grote bossen bloemen of dure cadeaus. Mensen verdienen soms eens een complimentje net als jij.                                                              De kaartjes zitten mooi verpakt in een organza zakje.                                   

Naast deze bijzondere kaartjes, wil ik je attent maken op onze mooie tassencollectie, kijk maar eens in de etalage van de Wereldwinkel in de Marktstraat te Made. Je kunt ons ook vinden op de website: Made.wereldwinkels.nl en op facebook: Wereld Winkel Made of op “Kijk op Drimmelen” en op “Rondom de Toren”.

Tot Ziens!

Wereldwinkel Made

Wereldwinkel Made
Markstraat 24a
4921 BG Made
tel: 0162-687472
e-mail: admin@wereldwinkelmade.nl
Website: www.made.wereldwinkels.nl
Openingstijden
Maandag:
13.00 - 17.00 uur
Dinsdag:
09.30 - 17.00 uur
Woensdag:
09.30 - 17.00 uur
Donderdag:
09.30 - 17.00 uur
Vrijdag:
09.30 - 17.00 uur
Zaterdag:
09.30 - 17.00 uur
Zondag:
Gesloten

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven