Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Vanaf 15 januari zendt Omroep Drimmelen beelden uit van:

42 Actueel

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.

Omroep Drimmelen Kids - Roos en Minoes op de manege

Vijf kids uit onze gemeente vormen samen een redactieteam en gaan regelmatig een onderwerp voor kinderen èn volwassenen presenteren. In deze aflevering nemen Roos en Minoes ons mee naar de manege waar ze wekelijks gaan paardrijden.

Tractors by Night

Een stoet van 39 verlichte tractoren, 1 vrachtwagen en een voertuig van een sponsor reden 3 januari een route door onze gemeente. Na de zegening in Terheijden reden de tractoren naar Wagenberg, Made, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe en via Made naar het eindpunt in Wagenberg. Langst de route opnieuw veel toeschouwers, die van heinde en ver naar onze gemeente waren gekomen om het schouwspel te aanschouwen. Ook wij waren er natuurlijk bij.

Nieuwjaarsduik

Op woensdag 1 januari vond dit jaar opnieuw de jaarlijkse Nieuwjaarsduik plaats in de Put aan de Lange Reeweg in Lage Zwaluwe. Geweldig dat die traditie ook daar weer in ere is hersteld. Er waren dit jaar helaas nog weinig mensen, maar aan de organisatie heeft dat niet gelegen. Volgend jaar worden het er beslist weer meer, want het was een feestje!

Bijzondere hobby’s – Annie van Meggelen

In onze serie bijzondere hobby’s ging Joost Pieterman samen met een cameraploeg voor deze aflevering op bezoek bij Annie van Meggelen. Zij is erg creatief met schilderen, boetseren en keramiek en vertelt daar enthousiast over. Natuurlijk ziet u ook beelden van haar werk.

Gemeente Actueel

Iedere maand komt een gast van het college van Burgemeester en Wethouders naar onze studio om een toelichting te geven op onderwerpen die van belang zijn voor onze gemeente. Deze maand zal wethouder Jürgen Vissers u informeren over de actualiteit van zijn portefeuille.

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 / KPN, XS4ALL en Telfort kanaal 1476/ Telfort, Edutel, Fiber.nl en Stipte kanaal 2170. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal, of bekijk onze uitzendingen waar ook ter wereld op de Lokale Omroep app.

De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het Ziggo radiokanaal 917 / KPN, XS4ALL en Telfort kanaal 1176 / Telfort, Edutel, Fiber.nl en Stipte kanaal 3180 , in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de livestream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl  en op social media.

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven