​​​​​​​Madese Boys start met Walking Football

 

Met Walking Football kan iedereen weer een balletje op de velden van Madese Boys trappen. Een ideale oplossing voor spelers die graag op een rustige manier willen voetballen, maar daarnaast ook nog het sociale aspect van het voetbal willen beleven.


Trainingen en Kick-off
De eerste trainigsavonden zijn al bekend. Op vrijdagavond 5 en 19 oktober van 19.00 tot 20.00 uur. Op vrijdagavond 26 oktober, vooraf aan de voetbalquiz+, is er een kickoff op het hoofdveld van Madese Boys. Tijdens deze kick-off laten we zien wat Walking Football inhoudt en dat deze sport voor iedereen geschikt is. Heb je interesse? Meld je dan nu aan of kom naar de kick-off!
 

Aangepaste regels

Walking Football houdt in dat er tijdens een partijtje niet wordt gerend en dat er geen fysiek contact is. Ook mogen er geen slidings worden gemaakt, is er geen keeper en de bal mag niet boven heuphoogte komen. Het fysieke karakter van voetbal maakt plaats voor een rustige vorm van bewegen. Middels deze voetbalvorm wordt het makkelijker om een leven lang van voetbal te kunnen blijven genieten. Bij Madese Boys wordt Walking Football gespeeld op een kwart-veld op het kunstgrasveld!
 


Aanmelden of meer informatie
Wil je meer informatie of aanmelden bel of stuur een e-mail naar:
Kees van Bakel, tel. 06-30257933, e-mail: walkingfootball@madeseboys.nl
Anton Vissers, 06-22850944
Stan Marijnissen: tel. 06-30077149

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven