Sfeervol Kerstconcert op zaterdag 22 december 2018

Het is al weer bijna 3 jaar geleden dat wij een Kerstconcert als muziekvereniging hebben gehouden. 

Overal in Lage Zwaluwe hangen binnenkort affiches met de aankondiging van een groots concert dat op zaterdag 22 december vanaf 20:00 uur (inloop vanaf 19:30 u) zal plaatsvinden in den Domp aan het Plantsoen te Lage Zwaluwe. Het concert zal in de grote zaal plaatsvinden. Uiteraard wordt deze zaal helemaal omgetoverd in een gezellige Kerstsfeer.
En bij binnenkomst ontvangt u gratis warme chocolademelk of Glühwein.

Een concert dat u niet mag missen. Waarom niet? Dat zullen we de komende weken duidelijk maken. Het harmonieorkest zal op deze avond vele stukken spelen, die uiteraard in het teken van Kerstmis staan. 

Met muziekvereniging Alliance zal ook optreden het koor La Chanda uit Klundert. Diverse nummers zullen gezamenlijke ten gehore worden gebracht. Denk daarbij aan echte Kerst klassiekers zoals bijvoorbeeld Home alone, de Sound of music of de Polar express. U heeft ze vast wel eens gezien en gehoord. 

Maar La Chanda zal ook eigen muziek laten horen in de Charles Dickens stijl.

Na dit concert zal er een afterparty plaatsvinden in den Domp, waar u onder het genot van een drankje nog kunt genieten van muziek. 

Het programma is erg veelzijdig en voor ieder wat wils. Dus: wil je eens een avondje lekker weg en naar live-muziek luisteren! Kom in de Kerstsfeer zo kort voor de feestdagen en koop  een kaartje (5 euro) bij één van onze voorverkoopadressen.

De voorverkoopadressen in Lage Zwaluwe zijn:
    Jumbo supermarkt
    Bloem 77
    Alliance via Ellen Verhoeven (06-28347423) 

Kijkt u ook eens op www.alliance-muziek.nl of onze facebookpagina

Tot 22 december!
Met een muziekale groet,

Muziekvereniging Alliance
 

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven