Steun HZ'75 bij het organiseren van een geweldig jubileumweekend

V.V. HZ'75 bestaat in 2020 45 jaar en viert deze mijlpaal met een feestelijk jubileumweekend. Word lid van de Club van 45 en steun HZ'75!

Tijdens het jubileum dat plaatsvindt op 12, 13 en 14 juni 2020, zal het terrein worden omgetoverd tot feestterrein. Een speciale commissie is er samengesteld voor de organisatie van een jubileumweekend. Behalve een grote feesttent met bijbehorend muzikaal vertier, van o.a. MT Bottles en Johnny Gold en zullen er tal van activiteiten voor jong en oud worden georganiseerd.

U kunt zich aanmelden voor de Club van 45. Deze speciale club is in het leven geroepen voor iedereen die de vereniging een warm hart toedraagt. Als u zich bij de Club van 45 wilt voegen, doneert u eenmalig € 45,00 en wordt u als dank vermeld op het bord in de kantine van HZ'75. Met uw donatie kan de commissie een spetterend weekend neerzetten.

Wilt u zich aanmelden voor de Club van 45, stuur dan een mailtje naar jubileumhz@outlook.com. Ook kunt u een inschrijfformulier invullen die u aan de bar van de kantine kunt verkrijgen.

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven