Wordt u onze nieuwe sponsor? Wij heten u graag van harte welkom!

Als bruisende actieve hockey vereniging zijn wij altijd opzoek naar bedrijven die wellicht interesse hebben om binnen onze verening iets te sponsoren. Er zijn diverse mogelijkheden ( zo kunt u  bijvoorbeeld ook vriend worden ) en met alles zijn wij blij!

Met een historie van ruim 40 jaar is de Madese Hockey Club nog 'jong' in hockeyland. Toch is de Madese Hockey Club niet meer weg te denken uit de gemeente Drimmelen.
 
Onze vereniging kent een maatschappelijke binding in de gemeente, de scholen en het bedrijfsleven, Van onze leden bestaat 80% uit jeugd (4 tot 18 jaar) en 20% senioren (heren, dames en trimhockey).
 
Om de Madese Hockey Club te runnen zijn er de financiële pijlers: contributie, sponsoring en baromzet. Elke dag zijn er spelers, ouders en trainers te vinden op ons complex. De leden en hun achterban vormen een interessante doelgroep, waarmee u op een ongedwongen sportieve manier in contact kunt komen. 
 
Ambitie
De Madese Hockey Club is ambitieus en wil verder groeien. We streven hier niet het hoogste sportniveau na, maar vooral het bieden van optimale faciliteiten aan alle leden en verbonden partners. De Madese Hockey Club is een vereniging waar ieder lid zich thuis voelt en waar iedereen speelt op zijn of haar niveau.
 
Sportiviteit, gezelligheid, betrokkenheid en openheid gaan bij de Madese Hockey Club hand in hand en tekenen de sfeer van onze club. Sponsoring wordt ingezet om onze ambities te ondersteunen.
 
Hockey en bedrijfsleven
Zonder financiële ondersteuning door het bedrijfsleven is het realiseren van onze ambities niet mogelijk. De hockeysport mag zich gelukkig nog steeds verheugen in groeiende populariteit, met daarbij behorende media-aandacht. 
 
Ook sponsor worden van de Madese Hockey Club? 
Uw organisatie kan ook sponsor worden van de Madese Hockey Club. Afspraken over een aantrekkelijk sponsorpakket maken wij graag met u. 
U kunt contact opnemen met onze sponsorcommissie:
 

sponsor@mhcmade.nl

www.mhcmade.nl

 

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven