PuurWit presenteert: Michel Ebben en Lard Bygdén

Naam evenement:
PuurWit presenteert: Michel Ebben en Lard Bygdén
Datum:
23 mei 2019  - 23 mei, 2019
Tijden:
Vanaf 20.00 uur
Locatie:
Hoofdstraat 1, Terheijden
Toegangsprijs:
€ 14,00
Kaartverkoop:
Vooraf reserveren
Organisator:
PuurWit
E-mail:
puurwit@gmail.com

Beschrijving

Op donderdag 23 mei 2019 presenteert Michel Ebben zijn nieuwe CD “Inertia”, waar hij een duo optreden zal verzorgen met Lard Bygdén in het Witte kerkje in Terheijden. Het bijzondere aan dit concert is dat Michel Ebben geboren en getogen is in Terheijden, maar al geruime tijd in Rotterdam woont. Michel is een kopstuk van het Rotterdamse singer-songwriters circuit en een unieke live performer zoals je die zelden tegenkomt. Tevens zal de Zweed Lars Bygdén een optreden verzorgen. Hij begon in een countryrock band, maar bracht sinds 2005 als singer- songwriter enkele albums uit.

Michel Ebben: Een songwriter, verhalenverteller, fotograaf; altijd onderweg met zijn gitaar, verslaafd aan schrijven en meestal in gezelschap van zijn camera! Houdt van reizen, ziet de mooie kanten van melancholie en ontdekt altijd weer nieuwe verhalen in eenzame woorden…

Een echte live performer: intens, oprecht, rauw en met humor. Op ontdekkingsreis, zwervend van blues naar Country Noir en Americana! ​ Een onmiskenbaar eigen sound met een dijk van een stem, doorleefde sound, gezongen met een grofkorrelige stem en beïnvloed door muziek van vroeger tot nu.

De Zweedse singer-songwriter en gitarist Lars Bygdén (official) vormde in 1996 de country-rockgroep The Thousand Dollar Playboys in zijn geboortestad Sundsvall. In 2005 bracht hij zijn eerste album uit, Trading Happiness For Songs, inclusief het duet met Ane Brun - This Road. Onlangs bracht hij een nieuwe CD uit “Dark Companion” die hij maakte na het overlijden van zijn vrouw in 2017. De CD is zowel een afscheid als de start van een nieuw leven.

Kaartverkoop

Kaarten voor dit optreden zijn te koop en kosten € 14,00 en zijn verkrijgbaar via het e-mailadres: puurwit@gmail.com. Geef de naam van de artiest aan en het aantal kaarten. Vervolgens ontvang je een bevestigingsmail en liggen de kaartjes klaar bij de ingang van het Witte Kerkje voorafgaand aan het concert.

De deuren gaan open om 20.00 uur en het concert begint om 20.30 uur.

 

Deel bericht:

 Reacties:

Log in of registreer nu om te kunnen reageren!

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven