Woensdag 15 mei 2019

En de winnaars zijn.....

Beide zwembaden in Drimmelen worden gerenoveerd, nu de garantie is afgegeven dat ze komende 25 jaar open zullen blijven. Leerlingen van verschillende basisscholen in onze gemeente mochten hun stem uitbrengen op een aantal speeltoestellen waarvan zij vonden dat het uren waterplezier zou opleveren in de volgend jaar nieuw te openen 'splashcentra'. Een twaalftal voorbeelden werden er gepresenteerd waaruit de leerlingen er vier konden invullen op het stembiljet. De stemmen zijn inmiddels geteld en zojuist is de top 3 van beide zwembaden bekend gemaakt.

Alle basisscholen werden aangeschreven, bijna alle scholen reageerden positief en hebben uiteindelijk meegedaan. Vooral de groepen 6, 7 en 8 werden bezocht om de kinderen in die leeftijdscategorieën mee te laten denken over de invulling van de splashcentra. De scholen gaven hun keuze aan voor het zwembad waar hun leerlingen meestal gaan zwemmen: De Randoet of Het Puzzelbad. De leerlingen mochten allemaal stemmen in een stem container en na het tellen blijken er overduidelijke winnaars te zijn.

Het uiteindelijke ontwerp van beide splashcentra wordt onthuld tijdens de heropening van de zwembaden na de renovatie, wat als het goed is volgend jaar zal zijn. 


Heb jij de KijkOp App al? Download nu gratis voor iOS of Android.

 

Deel bericht:

Reacties

Log in of registreer nu om te kunnen reageren!

Winkels, horeca en bedrijven

Aanbiedingen van winkels, horeca en bedrijven

Berichten van verenigingen en ideële organisaties