Woensdag 15 mei 2019

Kom ook eens gimmelestieken joh!

' Heeey, ik sta hier voor m'n lol hoor!' lacht een deelnemer bij een aansporing van Caroline van de Steenoven. Zij is gediplomeerd trainster en verzorgt het wekelijkse uurtje gym van de sportfit-groep. Dat lachen is een dingetje, dat is belangrijker dan prestaties of een luxe sportoutfit.

De oefeningen doen deelnemers op eigen tempo of op eigen niveau want behalve gezelligheid gaat het om lekker een uurtje bewegen om spieren te trainen en conditie op te doen. Die bewegingen zijn heel divers en elke les is anders. Lopen, rennen, hinkelen, rekken en strekken of soms ook oefeningen met hulpmiddelen zoals de mat, een touw, blokken én voetballen, basketballen, badminton en nog veel meer.

De sportfit-groep nodigt iedereen uit om eens een kijkje te komen nemen en/of een les mee te doen. Wie interesse heeft kan gewoon op dinsdagavond tussen 20.15 uur en 21.15 uur binnenlopen in sportzaal Rietgors in Lage Zwaluwe. Vier proeflessen krijg je sowieso gratis. Wie lid wordt betaalt € 30,- per kwartaal plus een paar euro bondscontributie.

Wat je ervoor terugkrijgt is onbetaalbaar...


Heb jij de KijkOp App al? Download nu gratis voor iOS of Android.

 

Deel bericht:

Reacties

Log in of registreer nu om te kunnen reageren!

Winkels, horeca en bedrijven

Aanbiedingen van winkels, horeca en bedrijven

Berichten van verenigingen en ideële organisaties