De MAY Kwist

 

Op zaterdag 8 december 2018 zal in Made de eerste DORPSQUIZ gehouden worden:
de MAY kwist!

Deze dorpsquiz wordt gehouden ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van Sporthal De Amerhal en het 20-jarig bestaan van de Heemkundekring.

Een Dorpsquiz? Wat houdt dat nou eigenlijk precies in?
Een dorpsquiz bestaat uit allerlei kennisvragen en opdrachten maar er zitten ook zoekopdrachten in het dorp bij. Lekker actief quizzen dus! Natuurlijk komen er vragen in voor die over de May gaan maar vergis je niet, de May is niet het enige onderwerp van deze quiz. Je mag al je hulplijnen inschakelen, maar let op! Je hebt beperkt de tijd.

Van jong tot oud, iedereen kan meedoen. Wij adviseren een team van 10 tot 15 à 20 personen, waarvan één persoon de teamcaptain is. Het team kiest zelf een locatie van waaruit gespeeld gaat worden. Op zaterdag 12 januari 2019 zal in Sporthal De Amerhal de feestavond georganiseerd worden ter gelegenheid van het 40 jarig jubileum van De Amerhal en het 20 jarig bestaan van de Heemkundekring en tevens zal dan de prijsuitreiking van De May Kwist worden gehouden.

Op zaterdag 26 mei 2018 van 10.00 uur tot 12.00 uur zal de voorinschrijving zijn voor de quiz. De teams die zich hier inschrijven kunnen al een opdracht verwachten waarbij meteen al punten te verdienen zijn. Deze ochtend niet ingeschreven? Niet getreurd. Dat kan dan vanaf 27 mei 2018 via de website www.maykwist.nl (zodra deze in de lucht is, zal dat op onze Facebookpagina vermeld worden).

De opbrengst van De May Kwist zal gaan naar een nog nader te bepalen goed doel. Voor vragen omtrent De MAY Kwist, kunt u een mail sturen naar: demaykwist@gmail.com

Contact

De MAY Kwist
Meeuwenlaan 31
4921 VK Made
e-mail: demaykwist@gmail.com
Website: www.maykwist.nl

 

Aanbieders

Leven & wonen

Eten & Drinken

Mode & Beauty

Vervoer & Mobiliteit

Sport & Ontspanning

Bedrijven & Diensten

Politiek

Zorg & Gemeenschap

Verenigingen & Instellingen

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven